Melden hulpvraag

Heeft u een vraag, wilt u ondersteuning van de gemeente of kunt u niet de juiste informatie vinden? Vul dan het formulier in bij het onderwerp waarover u een hulpvraag wilt melden.

Jeugd en Gezin

Loopt u tegen problemen aan bij het opvoeden of opgroeien van uw kind en komt u er zelf niet uit, ook niet met behulp van uw netwerk? Neem dan contact op met Team Jeugd en Gezin.

Melden hulpvraag Jeugd en Gezin  U heeft hiervoor DigiD nodig.

Kunt u of wilt u de aanvraag niet online indienen? Download dan het meldformulier (pdf, 157Kb). Vul dit in en stuur het op. U kunt ons ook vragen om het formulier op te sturen. Dat kan via telefoonnummer (0578) 69 94 99 of e-mailadres baliestip@heerde.nl.

Welzijn en zorg

Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan op het gebied van huishouden, hulpmiddelen, vervoer, vraag dan ondersteuning aan.

Melden hulpvraag Wmo U heeft hiervoor DigiD nodig.

Wilt u dit niet online regelen? Maak dan gebruik van het formulier dat u kunt downloaden en invullen. U kunt ons ook vragen om het formulier op te sturen.

U kunt ook de cliëntadviseurs bereiken voor meer informatie of ondersteuning. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer (0578) 69 94 99 of e-mailadres info@zorgvraagheerde.nl.