Melden hulpvraag

Heeft u een vraag, wilt u ondersteuning van de gemeente of kunt u niet de juiste informatie vinden? Vul dan het formulier in bij het onderwerp waarover u een hulpvraag wilt melden.

Jeugd en Gezin

Loopt u tegen problemen aan bij het opvoeden of opgroeien van uw kind en komt u er zelf niet uit, ook niet met behulp van uw netwerk? Neem dan contact op met Stip Jeugd en Gezin.

Melden hulpvraag jeugd en gezin  Log in met uw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Wilt u de aanvraag niet online indienen? Download dan het aanmeld- en toestemmingsformulier (pdf, 108Kb). Vul dit in en stuur het op. U kunt ons ook vragen om het formulier op te sturen. Dat kan via telefoonnummer 0578 - 69 94 99 of e-mailadres baliestip@heerde.nl.

Welzijn en zorg

Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan op het gebied van huishouden, hulpmiddelen, vervoer, vraag dan ondersteuning aan.

Melden hulpvraag Wmo Log in met uw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Wilt u dit niet online regelen? Maak dan gebruik van het formulier dat u kunt downloaden en invullen. U kunt ons ook vragen om het formulier op te sturen.

U kunt ook de cliëntadviseurs bereiken voor meer informatie of ondersteuning. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 0578 - 69 94 99 of e-mailadres info@zorgvraagheerde.nl.

Persoonlijk plan

U mag een persoonlijk plan maken als u een Wmo-melding doet maar dit is niet verplicht. In een persoonlijk plan geeft u aan waar u hulp bij nodig heeft om u zelfstandig te kunnen redden. Ook kunt u aangeven wat volgens u de beste oplossing hiervoor is. Dien het plan in uiterlijk 7 dagen nadat u een Wmo-melding heeft gedaan. Wij bespreken het plan dan met u bij een (keukentafel)gesprek of huisbezoek.

Een persoonlijk plan maakt u zelf. Gebruik hiervoor het document Persoonlijk plan Wmo. U vindt het document hieronder.

Persoonlijk plan Wmo (pdf, 552Kb)

Komt u er alleen niet uit, vraag dan hulp aan iemand in uw omgeving. Lukt dat niet? Neem dan contact op met Stip. Het volledig ingevulde formulier stuurt u