Nieuwsberichten

 • Meld ze aan, de muziek- en cultuurvrijwilligers!

  De gemeente Heerde reikt jaarlijks een Vrijwilligersprijs uit. Deze prijs wordt elk jaar aan een ander thema gekoppeld. Vrijwilligers of groepen vrijwilligers, verenigingen of instellingen die zich belangeloos inzetten op een bepaald gebied, kunnen worden voorgedragen.

 • Verslag Inspiratiedag 0-18 jaar Heerde

  Met het thema Spiegeltje, spiegeltje vond op 19 september de Inspiratiedag 0-18 jaar Heerde plaats. De inspiratiedag komt voort uit het convenant ‘Passend Onderwijs’ dat in het najaar van 2015 is getekend door de bestuurders van po, vo en de gemeente Heerde waarin is afgesproken dat de samenwerking aan de basis vorm moet gaan krijgen.

 • Outdoor Kids op woensdagmiddag 24 oktober 2018

  Op woensdagmiddag 24 oktober van 13.30 – 15.00 uur doen we een wandeling van 1,5 uur met boswachter Andringa. Deze keer verzamelen we bij de parkeerplaats tegenover de ingang naar Schaapskooi in Heerde, dus de P langs de Elburgerweg, tegenover uitspanning De Schaapskooi.

 • Gemeenten sluiten contract met drie leveranciers van hulpmiddelen

  Inwoners van de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Olst-Wijhe, Zutphen en Voorst kunnen vanaf 1 oktober voor hulpmiddelen als rolstoelen en scootmobielen terecht bij drie nieuwe leveranciers: Hulpmiddelencentrum, Medipoint en Meyra.

 • NIX 18: ‘Niet roken en niet drinken onder de 18 jaar’

  Alle ouders van kinderen rond de leeftijd van 12 jaar hebben een ontvangen over NIX18. Het is een leeftijd waarop veel kinderen voor het eerst alcohol drinken en beginnen met roken.

 • Eerste hulp bij psychische problemen
 • Steunouders gezocht!

  Steunouders zijn vrijwilligers die het leuk vinden om een kind of een gezin te ondersteunen. Want opvoeden doe je niet alleen, daar heb je elkaar bij nodig!

 • Vrijwilligers: gratis verzekering en VOG

  Iedere vrijwilliger, die actief is in de gemeente Heerde of voor een organisatie uit de gemeente of iedere mantelzorger, is automatisch en gratis verzekerd!

Uitgelicht