Aangepaste dienstverlening werkbedrijf Lucrato

Het Gildenhûs van werkbedrijf Lucrato aan de Wilhelminalaan 59 in Heerde is gesloten voor bezoekers. Werkbedrijf Lucrato volgt hierin de richtlijnen van het RIVM. Medewerkers en kandidaten zijn geïnformeerd dat het productiewerk in het Gildenhûs stil ligt tot nader bericht, waarschijnlijk tot 1 juni 2020.

De dienstverlening aan werkzoekenden gaat in aangepaste vorm wel door. Intakes voor bijstandsaanvragen worden nu telefonisch uitgevoerd door consulent Simone Maatkamp. Zij en collega Martijn Scholten hebben in ieder geval twee wekelijks contact met de kandidaten, over hoe het met hen gaat, de voortgang van het traject en de dienstverlening van werkbedrijf Lucrato. Kandidaten die deelnemen aan de taallessen in samenwerking met Taalpunt Heerde worden wekelijks gebeld door Marjan Hollander. 

Ondanks de coronacrisis krijgen wij ook nog steeds (nieuwe) vacatures binnen die besproken en gedeeld worden met de werkzoekenden. Voor de mensen die moeite hebben om de dagen op een goede manier door te komen, hebben we op www.lucrato.nl/thuisactief tips en links gezet. 

Vragen van werkgevers en werknemers worden zoveel als mogelijk beantwoord door consulent Werkgeversdienstverlening Martijn Scholten, hij is bereikbaar via m.scholten@lucrato.nl.

Werkzoekende kandidaten kunnen contact opnemen met consulent Werkzoekendendienstverlening Simone Maatkamp, zij is bereikbaar via s.maatkamp@lucrato.nl.

De Meet & Greet op dinsdag 21 april 2020 gaat niet door; dit event voor de regio Epe/Heerde waar werkgevers en werkzoekenden elkaar ontmoeten wordt verplaatst naar het najaar, met als datum dinsdag 6 oktober 2020. 

Werkbedrijf Lucrato hoopt iedereen snel weer persoonlijk op locatie Gildenhûs te kunnen ontvangen en spreken. Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!