Zorgvraag Heerde start infopunt in Hof van Cramer

Inwoners uit Wapenveld kunnen vanaf 5 september met vragen over zorg en ondersteuning elke donderdagochtend terecht in Hof van Cramer. De gemeente Heerde opent een tweede infopunt om nog beter bereikbaar te zijn voor vragen van inwoners.

Denk hierbij aan vragen over hulp bij het organiseren van het huishouden of over financiën. Of meer informatie over werk en inkomen, vrijwilligerswerk of mantelzorg. Ook voor vragen over opvoeden, dagbesteding of hulpmiddelen en wonen kunnen inwoners van Wapenveld, maar ook van Veessen en Vorchten, bij het infopunt terecht en in een persoonlijk gesprek hun situatie bespreken.

Het infopunt is elke donderdagochtend open van 09.00 uur tot 10.30 uur en wordt afwisselend bemand door een sociaal werker, cliëntadviseur en volwassenenwerker.

Een sociaal werker merkt in het dagelijks werk dat bewoners veel informatie vinden, zoals op deze website, maar dat ze ook vaak de behoefte hebben om hun vraag of situatie in een persoonlijke gesprek te bespreken.

Het infopunt in de Hof van Cramer wijst de weg, geeft informatie of komt met suggesties voor een oplossing.

De volwassenenwerker,  sociaal werkers en cliƫntadviseurs poseren met elkaar bij het informatiebord voor de Hof van Cramer.