Wat is uw favoriete vrijwilliger?

Vrijwilligerswerk is een belangrijke pijler waar de samenleving op draait. Zonder vrijwilligers en mantelzorgers zou onze samenleving er heel anders uitzien.

Vrijwilligerswerk heeft een belangrijke functie in onze samenleving. Zonder vrijwilligers en mantelzorgers zou onze samenleving er heel anders uitzien. De solidariteit die onze gemeente kenmerkt, zien we terug in het aantal vrijwilligers. Want veel inwoners zetten zich vrijwillig in voor een ander. Om onze bijzondere waardering hiervoor uit te spreken, reiken we jaarlijks de Vrijwilligersprijs uit aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers (organisaties, verenigingen of initiatieven).

Stemmen op uw favoriete vrijwilliger kan niet meer

Dat kon tot en met maandag 21 november 2022.

De uitreiking van de Vrijwilligersprijs en Pluim vindt plaats rond de Nationale Vrijwilligersdag, die jaarlijks op 7 december wordt gehouden

3 genomineerden

Net als voorgaande jaren hebben veel mensen zich het afgelopen jaar vrijwillig ingezet. Eigenlijk is iedere vrijwilliger een winnaar door hun waardevolle werk, vaak achter de schermen. Om te weten wie zich allemaal vrijwillig inzetten, heeft u ook dit jaar geholpen met het aanmelden van vrijwilligers die volgens u de vrijwilligersprijs mogen winnen. Hier zijn 3 genomineerden uitgekomen: 

Bertus van der Scheer Peter van Pijkeren Kledingbank De Cirkel
Bertus van der Scheer Peter van Pijkeren 175x233 Vrijwilligers van kledingbank De Cirkel
Meer informatie Meer informatie Meer informatie