Schulden of financiële problemen

Veel mensen in Nederland hebben moeite om maandelijks de rekeningen te betalen. Ook in onze gemeente zijn er mensen met schulden of geldzorgen. De gemeente Heerde wil haar inwoners en ondernemers met schulden graag snel helpen.

Heeft u geldzorgen? Onze consulenten schulddienstverlening staan klaar om u te helpen en adviseren. Door op tijd aan de bel te trekken, kunt u voorkomen dat de financiële problemen en de zorgen zich opstapelen.

Heeft u financiële problemen? Zoek hulp!

Bijvoorbeeld door contact op te nemen met uw energieleverancier. U kunt mogelijk een betaalregeling afspreken. Ook kunt u contact opnemen met de consulenten schulddienstverlening van de gemeente Heerde. 

De meeste mensen vragen veel te laat hulp bij geldzorgen. Dat is begrijpelijk, omdat schaamte wordt ervaren bij schulden of financiële problemen. Door te lang te wachten worden de problemen vaak groter. Maak daarom snel een afspraak. De hulp is gratis!

Steun en informatiepunt (Stip) denkt mee over oplossingen

Onze consulenten schulddienstverlening van het Stip hebben veel kennis van geldzaken en financiële oplossingen. Soms is die oplossing eenvoudiger dan het lijkt wanneer u er middenin zit. Ook als u andere problemen hebt kunnen wij ondersteuning geven.

U kunt ons bellen voor een afspraak

Bel ons via telefoonnummer 0578 – 69 94 99 en vraag naar de consulent schulddienstverlening. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zorgvraagheerde.nl.