PUUR rookvrij; stoppen met roken op uw manier

Bent u een ouder en wilt u een betere gezondheid voor u en uw kind? Wilt u zich gezonder voelen en meer geld overhouden voor leuke dingen? Kies dan voor een rookvrij leven!

Stoppen is niet makkelijk, maar de actie PUUR rookvrij helpt u op weg. Er zijn stoppen-met-roken coaches die u telefonisch kunnen begeleiden. Of u meldt u aan bij Rookvrije Ouders; zij hebben ervaring met ouders, zwangere vrouwen en hun partners. 

U kunt het stopmoment samen met een coach voorbereiden. Via één-op-één begeleiding krijgt u de eerste periode hulp. In een groepstraining stopt u samen en met anderen. U vindt dan steun bij elkaar en bij de trainer en u kunt ervaringen met elkaar delen. Kom meer te weten over groepstraining op www.ikstopnu.nl.

Liever eerst zelf aan de slag? Het ‘Stopplan’ is er om u te ondersteunen bij het stoppen met roken. In het plan leest u informatie over onder andere de voordelen van stoppen, uzelf belonen en een invulmogelijkheid voor een eigen stopplan. Kijk op www.puurrookvrij.nl voor meer informatie.