Ondersteuning als u het zelf niet kunt regelen

Door bijvoorbeeld psychosociale problemen, (beginnende) dementie, psychische klachten of verstandelijke beperkingen kan het moeilijk zijn om dagelijkse zaken te regelen. Denk hierbij aan de administratie bijhouden, uw maaltijden en boodschappen, op tijd gaan slapen en opstaan, zelf dingen doen, een probleem oplossen of informatie begrijpen.

Binnenlopen bij STIP

Als de coronamaatregelen het weer toelaten kunt u bij STIP binnenlopen met vragen over het regelen van deze dagelijkse zaken. U kunt ook bellen met een medewerker van STIP voor een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op met Zorgvraag Heerde.

Samen kijken naar ondersteuning

In een gesprek bespreekt een medewerker uw situatie, vragen en behoeften. Daarna kijkt u samen met de medewerker of er mensen in uw directe omgeving zijn die u kunnen helpen (mantelzorgers, familie, vrienden). Als het nodig is wordt professionele ondersteuning ingezet. Als de belasting voor mantelzorgers te groot wordt, kunnen zij ook ondersteund worden. Medewerkers van STIP kunnen u ook thuis bezoeken. Ondersteuning via STIP is gratis.

Openingstijden STIP

  • STIP: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Hof van Cramer: donderdag van 09.00 uur tot 10.30 uur.

U kunt ons telefonisch bereiken via (0578) 69 94 99. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zorgvraagheerde.nl.

Let op: vanwege het coronavirus zijn de locaties voorlopig alleen op afspraak te bezoeken. Belt u ons voor een afspraak.