Klaar voor de start?

Het is nog steeds onwerkelijk wat zich de afgelopen tijd binnen de gemeente Heerde heeft afgespeeld rondom het Covid-19 virus. Door alle veranderingen in de maatregelen heb ik me de laatste twee weken bezig gehouden met het afstemmen van de maatregelen met (sport)aanbieders en scholen.

Samen hebben we besproken hoe het sportaanbod eruit gaat zien voor de jeugd rondom het verantwoord sporten en verantwoord bewegingsonderwijs op de scholen. En wat is wel en niet mogelijk voor de gymlessen buiten en voor Kids Actief?

Veel sportaanbieders zijn, al weer onder de duidelijke spelregels van het RIVM, aan het sporten met de jeugd tot en met 18 jaar. Ze hebben geweldig veel werk verzet om dit allemaal voor elkaar te krijgen, samen met vrijwilligers. Het maakt mij trots om deze inspanningskracht vanuit de verenigingen te voelen. Samen zijn zij in zo’n korte tijd echt aan het verenigen. Zelfs veel binnensportverenigingen geven hun lessen (in aangepaste vorm) in de buitenlucht.

Misschien wilt u of één van uw gezinsleden weer in beweging komen, maar u bent geen lid van een vereniging? Of heeft u geen idee wat bij u past of hoe u zich aanmeldt? Dan is het wel belangrijk dat af te stemmen met de desbetreffende (sport)aanbieder of met mij. Meld u aan via hun website of stuur mij een persoonlijk bericht om samen een passende naar oplossing te zoeken:

Kevin Bosch, buurtcoach sport en bewegen.