Je bent niet de enige! Ontmoet mantelzorgers

Iedere laatste donderdag van de maand zijn mantelzorgers welkom om met elkaar koffie/thee te drinken en elkaar te ontmoeten. Dat kan in de huiskamer van Stip in Heerde. Alle deelnemers zijn mantelzorger. Sommigen zorgen voor hun partner, anderen voor een kind, ander familielid of voor een naaste.

Wat alle deelnemers met elkaar gemeen hebben, is dat ze met regelmaat voor een ander zorgen. Maar daarnaast verschillen ze op een heleboel manieren van elkaar. Sommigen hebben onderling vaker contact, per app of door bij elkaar op de koffie te gaan. Anderen komen zo af en toe naar de bijeenkomst in Stip. De deelnemers wisselen veel met elkaar uit. Dat gaat soms over dingen die specifiek met mantelzorgen te maken hebben. Maar verrassend vaak gaat het ook over allerlei andere zaken. 

Bent u mantelzorger en wilt u weleens mensen treffen die dat ook zijn? Wilt u er zo af en toe eens even tussenuit? U bent iedere laatste donderdag van de maand welkom! Kom een keertje kijken, de sfeer proeven, anderen ontmoeten en koffie/thee drinken. Gewoon door binnen te lopen en aan te sluiten. Maar van tevoren al een keertje contact hebben kan dat ook. Stuur dan een mailtje, appje of bel! Dat kan naar d.van.der.veer@heerde.nl of 06 – 19 30 26 57. 

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 29 september tussen 14.00 en 16.00 uur in Stip, Sportlaan 2 in Heerde. We zien u graag een keer!