Gezellige, uitdagende en boeiende activiteiten bij Stip

Stip is het Steun- en informatiepunt in de gemeente Heerde. Wij organiseren gezellige en ontspannende activiteiten. Alle inwoners kunnen meedoen. Wilt u er even uit, of iets gezelligs met andere inwoners ondernemen? Loop gerust eens binnen of neem contact met ons op.

Meerdere dagen per week zijn er verschillende inloopactiviteiten in Wapenveld (Hof van Cramer) en Heerde (Stip). Het doel is om samen een stuk gezelligheid en ontspanning te vinden, door bijvoorbeeld creatieve activiteiten en gezelschapsspellen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden. Een actueel aanbod vindt u in de folders die op beide locaties en diverse openbare gebouwen liggen. U kunt ook informatie vinden op www.hofvancramer.nl, www.zorgvraagheerde.nl en de facebookpagina van Stip.

Ook organiseren onze Stip-medewerkers activiteiten waarbij de hersenen wat meer uitgedaagd worden en fit blijven. Bijvoorbeeld over techniek of het oplossen van puzzels. Er is ruimte om te praten over actuele thema’s die spelen in de gemeente Heerde of daarbuiten. Heeft u alleen behoefte aan gezelschap en een kopje koffie of thee? Dan bent u natuurlijk van harte welkom!

Daarnaast bieden we activiteiten aan waarbij u kunt leren en ervaren. Stip werkt onder andere samen met vrijwilligersorganisaties en inwoners met talent en maakt gebruik van de mooie natuur die er in Heerde is. Wilt u meer informatie over activiteiten of graag meedoen? Meld u dan aan bij Jacqueline Dijkslag (0578) 69 94 99 of Ton Hulsebos (06) 512 593 70.