Denk mee over een nieuwe naam voor locatie 0-100+

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe locatie 0-100+ in kern Heerde. In deze locatie gaan medewerkers van verschillende organisaties samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan het Centrum Jeugd en Gezin (CJG), de buurtcoaches, De Plu, sociaal werkers, dagbesteding en de gemeente.

Door samen te werken vanuit één plek kunnen we u goed van dienst zijn met al uw vragen op sociaal gebied, bijvoorbeeld over jeugdzaken, werk en inkomen en voorzieningen voor mensen met een beperking. Het is een laagdrempelig inloopcentrum waar iedereen binnen kan komen voor ontmoeting, samenzijn en een kopje koffie. De opening staat gepland op 1 januari 2021.

Meedoen?

De locatie is straks van ons allemaal. En bij een nieuwe plek hoort natuurlijk een nieuwe naam. Heeft u een mooie naam in gedachten? Dan horen wij dat graag. Om u te inspireren geven we u wat trefwoorden mee: samen, ondersteunend, laagdrempelig, open en voor iedereen. 

Mail uw suggestie voor een naam voor 15 augustus naar ikdoemee@heerde.nl. Heeft u geen e-mail? Dan kunt u uw suggestie ook telefonisch doorgeven via Zorgvraag Heerde: (0578) 69 94 99.

Eind augustus kiezen we uit alle ingezonden namen een top 5. Uit deze top 5 kunt u in september uw favoriet kiezen.