Dagactiviteiten Stip

Wist u dat u bij Stip ook terecht kunt voor dagactiviteiten? De dagactiviteiten zijn bedoeld voor onze inwoners die minder mogelijkheden hebben of het lastig vinden om er alleen op uit te gaan. De wekelijkse activiteiten bieden inwoners de mogelijkheid om in contact komen met andere inwoners onder het genot van koffie/thee in een huiselijke sfeer. Samen kletsen, een gezelschapsspel spelen of creatief bezig zijn, het kan allemaal. Zowel individueel als in een groep.

De reacties van de mensen die al bij de dagactiviteiten zijn geweest, zijn positief. Een kleine greep: ‘Het is ontspannen, even uit de dagelijkse sleur’, ‘Het breekt de eenzaamheid’, ‘Fijn om andere mensen te ontmoeten, ‘Even tussen de vier muren weg’, ‘Stip voorkomt de eenzaamheid’, ‘Zo fijn, de communicatie met andere mensen’.

Openingstijden

De dagactiviteiten van Stip zijn ondanks het coronavirus geopend. Dit kan omdat gemeenten en de landelijke overheid het belangrijk vinden dat mensen die weinig contacten hebben juist in deze tijd anderen kunnen ontmoeten. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De dagactiviteiten zijn op dinsdag en woensdag van 09.30 tot 11.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur bij Stip aan de Sportlaan 2h te Heerde.

Meldt u zich even aan?

U bent van harte welkom! De activiteiten zijn gratis. Vooraf aanmelden is wel nodig. Hiervoor kunt u bellen met (0578) 69 94 99. Een e-mail sturen kan naar: info@zorgvraagheerde.nl.