Brainstormsessies voor jongeren

Welke invloed heeft de coronacrisis op jongeren in Heerde? Wat kan beter in Heerde, volgens jongeren zelf? Dit zijn vragen die gemeente Heerde komende tijd wil onderzoeken. Samen met jongeren in Heerde natuurlijk. We organiseren twee brainstormsessies om ideeën en adviezen te bedenken. Misschien wil je weer wat nieuwe mensen leren kennen, een coronaproof activiteit organiseren of vind je het lastig om werk te vinden door corona? Waar loop jij tegen aan en wat zou jij graag willen verbeteren in Heerde? Wij horen het graag van jou! 

We organiseren dit, voor en door jongeren, samen met adviesbureau Spectrum. In de eerste brainstorm gaan we in op de vraag wat de invloed van de coronacrisis op jongeren is. Denk aan nieuwe ontmoetingen, werk zoeken, school, eenzaamheid. En hoe kan dit verlicht worden volgens hen? Deze brainstorm vindt plaats op dinsdag 11 mei om 19.30 uur. 

Een vervolgvraag in de tweede brainstorm gaat in op wat er, volgens jongeren, beter kan in Heerde. De uitkomsten worden gebruikt bij het opstellen van de nieuwe visie sociaal domein van de gemeente Heerde. De datum van deze brainstorm is nog niet bekend. 

Wil je als jongere meedoen aan de brainstorm? Of ken je jongeren die dit misschien willen? Leuk! Neem vooral ook vrienden en vriendinnen mee. En meld je aan via ikdoemee@heerde.nl. Je ontvangt na aanmelding een link voor de online bijeenkomst. Tot dan!