Bent u zzp’er en heeft u geldzorgen? Wellicht kunnen we helpen!

Mogelijk heeft u de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) aangevraagd. Op de website www.krijgiktozo.nl vindt u meer informatie over deze overbruggingsregeling. Met behulp van de vragen op deze website kunt u zelf beoordelen of u in aanmerking komt voor deze regeling. Voor de gemeente Heerde wordt deze Tozo-regeling uitgevoerd door het Regionaal Bureau Zelfstandigen Zwolle.

Startpunt Geldzaken

Samen met het Nibud heeft de gemeente Heerde Startpunt Geldzaken gelanceerd. Er zijn acht geldplannen, voor elke persoonlijke situatie een geldplan, óók voor zzp-ers. Op www.startpuntgeldzaken.nl/heerde vindt u alle informatie over de geldplannen. 

Financiële regelingen

Daarnaast kunt u misschien gebruik maken van één van de ondersteunende financiële regelingen die de gemeente Heerde biedt. U vindt de mogelijkheden op zorgvraag.heerde.nl onder het tabblad Werk en inkomen.

Komt u er niet uit?

Heeft u geldzorgen en komt u er zelf niet meer uit? Of wilt u graag ondersteuning? Neem dan contact op met Zorgvraag Heerde. U kunt Zorgvraag Heerde telefonisch bereiken via (0578) 69 94 99. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zorgvraagheerde.nl.