Aankondiging decemberactie en winterkledingpas

Ook dit jaar stellen de gemeente Heerde, het Interkerkelijk Diaconaal Overleg en de Stichting Leergeld Noord-Veluwe weer een Kindpakket beschikbaar.

We vinden het belangrijk dat alle kinderen in onze gemeente mee kunnen doen. Ook als het financieel even niet lukt. Naast schoolspullen bevat het Kindpakket ook enkele acties zoals een zomerpakket, een decemberactie en een winterkledingpas. Het Kindpakket wordt uitgevoerd door Stichting Leergeld Noord-Veluwe.

Een cadeautje voor Sinterklaas: de decemberactie

De decemberactie bestaat uit een cadeaubon van € 20,-. Deze bon geven we uit in november, zodat u er nog een sinterklaascadeautje voor kunt kopen, als u dat wilt. Als u al staat ingeschreven bij de Stichting Leergeld, dan wordt de bon bij u thuis bezorgd. En anders kunt u een aanvraag doen via www.leergeldnoordveluwe.nl/hulp-aanvragen.

Winterkledingpas

De winterkledingpas verschijnt later dit jaar. De passen zijn helaas niet eerder beschikbaar. We proberen de winterkledingpas voor de kerst te uit te geven. De winterkledingpas 2022-2023 is een initiatief van de gemeente Heerde en heeft een waarde van € 100,-. De gemeente Heerde stelt hiervan € 75,- beschikbaar vanuit het budget van het Kindpakket. De gezamenlijke kerken uit Heerde, vertegenwoordigd in het Interkerkelijk Diaconaal Overleg, dragen € 25,- euro bij.

Ook hiervoor kunt u nog een aanvraag doen via www.leergeldnoordveluwe.nl/hulp-aanvragen. Dat hoeft u alleen te doen als u nog niet ingeschreven staat.

Heeft u nog vragen?

Mailt u dan met Stichting Leergeld. Deze stichting is te bereiken via leergeldheerde@gmail.com of via www.leergeldnoordveluwe.nl.