Walking Sports Heerde voor 55+

Walking Sports is een vrij nieuw fenomeen in Nederland. Het maakt deelname van ouderen aan sporten weer mogelijk. Verschillende sporten worden op een lager tempo en met aangepaste spelregels uitgevoerd. Er wordt rekening gehouden met de lichamelijke mogelijkheden van de deelnemers. Dit verkleint de kans op blessures en vergroot het plezier in sporten!

Walking Sports kan de lichamelijke conditie verbeteren, eenzaamheid verminderen en geeft sociale interactie. Ook in Heerde willen wij Walking Sports opstarten via een pilot van 6 woensdagen. U kunt 1 keer, meerdere keren of alle weken aansluiten. U bent van harte welkom!

Doelgroep en de aangeboden sporten

Bent u 55+ en kunt u niet meer mee komen met het huidige sportaanbod? Dan is dit misschien wat voor u! Stip Heerde biedt de volgende aangepaste Walking sporten kosteloos aan: voetbal, hockey, tafeltennis, badminton, handbal en basketbal. Elke woensdag van 13 mei tot en met 12 juli in de Faberhal, Postweg 37a in Heerde. Er is een inloop vanaf 09.30. De activiteit is van 09.45 tot ongeveer 11.00 uur.

Aanmelden en meer informatie

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan via een mail naar k.bosch@heerde.nl met als onderwerp Walking Sports. Geef ook uw naam, e-mailadres en telefoonnummer even door.

Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar Kevin Bosch, buurtcoach sport en bewegen, via 06 - 55 34 30 26.