Nieuwe kleurrijke expositie in Stip

Sinds eind april is er weer een nieuwe expositie te bewonderen in Stip Heerde. Dit keer schilderijen van beeldend kunstenaar Loes den Uijl-Jongman. Geïnspireerd door het lezen over de 1e  expositie in Stip van Bert Vermaak, nam ze contact op met Stip. En niet lang daarna was de 2e expositie een feit.

Inspiratie uit verschillende onderwerpen

‘Schilderen is mijn passie!’ vertelt Loes. ‘Mijn werk kenmerkt zich door een helder fris kleurgebruik. Ik haal mijn inspiratie uit verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld de schoonheid van landschappen, menselijke emoties of de schoonheid van de seizoenen. Ik werk met acrylverf op schilderdoek, met paletmes en grote kwast. Daarmee kan ik suggestief werken en dikke pasteuze lagen aanbrengen. Soms voeg ik krantenpapier of ander materiaal toe aan mijn schilderij (mixed media). Soms is mijn werk figuratief, soms abstract.’

Wilt u het werk van Loes met eigen ogen zien?

De expositie is nog tot eind juni te bewonderen in Stip aan de Sportlaan 2 in Heerde. U bent van harte welkom om haar schilderijen te komen bekijken. Dat kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Zelf exposeren? Stuur ons een mailtje: info@stipheerde.nl.

Loes staat bij een schilderij met bloemen.  Een schilderij van de expositie